Ξεκινά διαπραγματεύσεις με Χάινκες η Μπάγερν

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Γιουπ Χάινκες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών Ούλι Χένες.Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έφτανε στο τέλος του το 2012 και η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα την οδηγήσει στην επόμενη σεζόν. Από την πρώτη στιγμή το όνομα του τεχνικού της Λεβερκούζεν,
Γιουπ Χάινκες, βρέθηκε στο προσκήνιο και σύμφωνα με τον Χένες, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. «Και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται γι' αυτήν την συνεργασία. Θα αρχίσουμε τις συζητήσεις σε λίγες ημέρες και πιστεύω ότι κάτι καλό θα προκύψει. Το Διοικητικό Συμβούλιο τον έχει ήδη εγκρίνει», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Χάινκες και η Λεβερκούζεν δε θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους, ενώ τη θέση του θα πάρει ο νυν τεχνικός της Φράιμπουργκ, Ρόμπιν Ντουτ, και ο δρόμος για την επιστροφή του 65χρονου τεχνικού στον πάγκο των Βαυαρών είναι πλέον ανοιχτός. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι η τρίτη θητεία του στον πάγκο της Μπάγερν, με την οποία έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα, το 1989 και το 1990, ενώ την τροπαιοθήκη του μεταξύ άλλων κοσμεί και το Champios League, που κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 1998.
Keywords
Τυχαία Θέματα