«Μεγαλύτερο κίνητρο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αφού αρχικά εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στο Final Four, στην συνέχεια ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε πως το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το ότι κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Βαρκελώνη και μεταδίδει.Ένα από τα… όπλα του Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς στην μεγάλη του καριέρα, είναι ότι δεν τα
παρατάει στις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. Ο Σέρβος προπονητής παρά την χθεσινή υπερπροσπάθεια και ήττα στον πόντο από την Μπαρτσελόνα, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου όχι απλά δεν κατέθεσε τα… όπλα, αλλά δήλωσε αισιόδοξος πως οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν τρεις νίκες και να προκριθούν στο φάιναλ φορ. Όσον αφορά για το αν η αμφισβήτηση που υπήρξε ήταν ένα κίνητρο για τον ίδιο, ο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως το μεγαλύτερο κίνητρο γι’ αυτόν είναι το ότι κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο Ζοτς τόνισε: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό μίτινγκ με τους παίκτες για τις λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Μέσα σε 48 ώρες ξαναέχουμε ένα δύσκολο ματς. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν. Για να πάμε στο φάιναλ φορ θα πρέπει να κάνουμε τρία μεγάλα ματς και τρεις νίκες.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες. Είπαμε πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους στείλουμε στην γραμμή του φάουλ. Έχουν ποιότητα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Χθες ο Ναβάρο έβαλε 13 πόντους, αλλά πόσες φορές σούταρε;

Όπως είπαμε από την αρχή, ήρθαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Είχα πει και στην Αθήνα πως δουλεύουμε πολύ σκληρά. Λυπάμαι που ο Μάριτς δεν μπορεί να παίξει 100% γιατί με αυτόν είμαστε άλλη ομάδα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να κλαίω γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όπως είμαστε. Έχουμε πιθανότητες, σίγουρα είναι δύσκολα γιατί παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, είναι καλή ομάδα, παίζει εντός έδρας έχει σπουδαίο προπονητή. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας».

Για την αμφισβήτηση και ήταν μεγαλύτεροι κίνητρο γι’ αυτόν: «Εγώ μπορώ να απαντήσω για τον εαυτό μου. Δεν διαβάζω οπότε δεν μου έδωσε κανένας κίνητρο. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι  κάθομαι στο πάγκο αυτής της ομάδας. Μόνο εγώ ξέρω τι αισθάνομαι να κάθομαι στον πάγκο αυτό. Είμαι δώδεκα χρόνια στην ομάδα και ξέρω τι σημαίνει να είσαι μέλος της. Για τους παίκτες ρωτήστε τους».
Για την απόδοση του Διαμαντίδη: «Ήταν πολύ επιθετικός, από το πρώτο λεπτό, είναι αυτό που του ζητάμε πάντα να κάνει. Από την αρχή ξεκίνησε επιθετικά. Ξέρει ότι έχει την ποιότητα να το κάνει. Δεν θέλω να τον πιέσω».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είπε ότι επέλεξαν να αφήσουν τον Διαμαντίδη για να σταματήσουν τους υπόλοιπους: «Ελπίζουμε να συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια»

Για Σάτο: «Αν θυμάστε είπα πως θα είναι διαφορετικό ματς αύριο. Όλοι λοιπόν πρέπει να παίξουν καλύτερα όλοι. Χωρίς καμία αμφιβολία περιμένουμε να παίξει όπως θέλει. Έχει την ποιότητα να το κάνει. Η Μπαρτσελόνα έδωσε χώρο στον Διαμαντίδη, του έλεγα να κάνει επίθεση
Keywords
Τυχαία Θέματα