«Κομβικό παιχνίδι με Ηρακλή»

Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο κομβικό. Ο παίκτης του Άρη μίλησε για πέντε τελικούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.Ο νεαρός γκραντ των «κίτρινων» μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και για τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάληψη της τρίτης θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.Για τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή
δήλωσε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Από δω και πέρα έχουμε πέντε τελικούς μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με τον Ηρακλή. Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι».Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο Ιβανόφειο είπε:
«Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει κάνει κάποιες καλές νίκες και πιστεύω ότι η θέση που βρίσκεται είναι πλασματική. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε».Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «H ομάδα του Παναθηναϊκού είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και λίγο τύχη. Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο. Δείξαμε θετικά σημάδια τα οποία όμως πρέπει να δουλέψουμε». Για τα σκαμπανεβάσματα που έχει φέτος ο Άρης είπε: «Είναι λογικό ως ένα σημείο όλες οι ομάδες να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο πρέπει να κρατάμε τα καλά μας στοιχεία και να στηριζόμαστε σε αυτά για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας».Για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι προπονητές φέτος σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μου στον ΑΡΗ και από την εμπιστοσύνη που υπάρχεις προς το πρόσωπο μου. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής. Με τον καιρό όμως  βρήκα το ρόλο μου στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».Όσον αφορά τους Γουίντερς και Μπάβτσιτς είπε τα εξής: «Ο Γουίντερς είναι παίκτης ομάδας. Παίζει πολύ καλή άμυνα, παίρνει καλές θέσεις και είναι εκπληκτικός σουτέρ. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Άρης.Ο Μπάβτσιτς είναι ένας έξυπνος παίκτης. Μπορεί να παίξει κοντά και μακριά από το καλάθι και θα προσφέρει πολλά στον Άρη».Για τον στόχο που είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα τα  καταφέρει η ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πέντε  παιχνίδια μέχρι τα play offs  και είναι στο χέρι μας να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος»
Keywords
Τυχαία Θέματα