Αποφασισμένη η Κάχα Λαμποράλ

Το πρώτο βήμα έγινε για την Κάχα Λαμποράλ και στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Ευρωλίγκα οι «Βάσκοι» δεν έχουν σκοπό  να αφήσουν τη Μακάμπι να περάσει από την έδρα τους.Ο τεχνικός των «Βάσκων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της euroleague: «Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πολύ καλό ποσοστό στα περιφερειακά σουτ, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί αυτό ίσως δε συμβεί αύριο. Εμείς ξέρουμε ένα πράγμα: πρέπει να νικήσουμε ξανά. Το κλειδί μας είναι η άμυνα και να μην επιστρέψουμε στην
Μακάμπι να τρέξει στον αιφνιδιασμό ώστε να πετύχει εύκολα καλάθια. Παίζουμε για να βρεθούμε στο final four, γι΄αυτό θα παίξουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους, γιατί η Μακάμπι το συνηθίζει, μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη».

Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο δήλωσε από την πλευρά του: «Περίμενα ότι η Μακάμπι θα παίξει σαν να είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Χρειάζονται νίκη στη Βιτόρια για να βρεθούν στο final four. Το να πάμε στο Τελ Αβίβ με δύο νίκες θα είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς, καθώς έχουν χάσει μόλις πέντε παιχνίδια όλη τη σεζόν. Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη κι είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο σκληρό.»
Keywords
Τυχαία Θέματα