«Κανένας πάνω από την ομάδα»

Μπορεί να απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Μάκης Χάβος να τα «χώσει» στους υπόλοιπους που προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ  έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης.Ο Μάκης Χάβος παρότι απουσίασαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την δυσφορία για την συμπεριφορά που επέδειξαν στα τελευταία λεπτά το αγώνα
με την ομάδα του Περιστερίου.  «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να δεχθούμε. Κρίμα γιατί ελέγξαμε το παιχνίδι, το γυρίσαμε και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο τέλος του όμως χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ρίξαμε την καρδάρα με το γάλα».
Ο Χάβος στην συνέχεια έγινε πιο σκληρός στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στους παίκτες του «Όσοι απαρτίζουν την αποστολή, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στην ενδεκάδα ή όχι, πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Όσοι μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που βγαίνουν, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται και στην αποστολή. Δε θα ανεχτεί ξανά από κανέναν να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα