Ώρα δράσης και ευθύνης!

Ένα ματς, μία προσπάθεια και η σωτηρία ενός συλλόγου. Και σε προηγούμενο blog (με τίτλο «φιλικό σωτηρίας») είχα αναφερθεί στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Τώρα πια τα ψέματα τελείωσαν. Περίπου 24 ώρες απομένουν για το παιχνίδι με τους Σέρβους και στο Καραϊσκάκη δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα άδειο κάθισμα.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι και όλα τα υπόλοιπα τμήματα που έχουν προσφέρει ανεπανάληπτες χαρές στον
κόσμο. Ευρωπαϊκό τίτλο έχει δώσει το βόλεϊ (και μάλιστα δύο…), Ευρωπαϊκό τίτλο έχει δώσει το πόλο.

Ευρωπαϊκό τίτλο σε μερικές μέρες θα διεκδικήσουν και τα κορίτσια του πόλο (όπως συνέβη και πέρυσι…). 
Δεν θα αναλύσουμε τους εγχώριους τίτλους γιατί θα χάσουμε το μέτρημα. Το θέμα φυσικά είναι ότι πρέπει το βράδυ της Πέμπτης να εξακολουθούν να υπάρχουν όλα τα τμήματα και να μην οδηγηθεί ο ερασιτέχνης στο Πρωτοδικείο.

Κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει και το τέλος των επιτυχιών… Όλοι αναγνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Λεφτά δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται ούτε για πλάκα να υιοθετήσουμε την ατάκα της χρονιάς «λεφτά υπάρχουν». Τα πράγματα είναι δύσκολα και η χώρα μας βαδίζει στην αβεβαιότητα.

Το να σκύψουμε κεφάλι, είναι το πιο εύκολο, αλλά δε νομίζω ότι οι Έλληνες ακολουθούν το συγκεκριμένο δρόμο. Στα δύσκολα, γινόμαστε μια γροθιά…
Η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού γνωρίζει ότι για έναν απλό φίλαθλο είναι δύσκολο να βγάζει συνέχεια από την τσέπη ένα σεβαστό ποσό για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Γιατί για παράδειγμα, εάν κάποιος είδε το ματς με την ΑΕΚ, το πρώτο παιχνίδι με την Σιένα και θέλει να βρεθεί στο Καραϊσκάκη για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και πάλι στο ΣΕΦ για το μπάσκετ, πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 65 ευρώ (υπολογίσαμε τα πιο φτηνά εισιτήρια των αγώνων).
Ποσό που ΔΥΣΤΥΧΩΣ, σε αυτούς τους καιρούς μόνο μικρό δεν είναι…
Keywords
Τυχαία Θέματα