Η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης!

Αν εκείνος ο Αμερικάνος που είχε πει κάποτε το «Μην υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή» (σ.σ δεν είμαι και ο Σκουντής να θυμάμαι το όνομα του) έπαιρνε ένα δολλάριο για κάθε φορά που θα το χρησιμοποιούσε κάποιος θα είχε λύσει το πρόβλημα της οικογένειας του για δέκα γενιές!Δεν το έκανε προφανώς και το μετάνιωσε. Όπως μετάνιωσαν κι αυτοί που από το βράδυ της περασμένης Τρίτης μοίραζαν αφειδώς εισιτήρια για Βαρκελώνη! Η καρδιά του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Παναθηναϊκού
είναι πολύ μεγάλη για λυγίσει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Μια ομάδα με 100 κιλά… φρύδια, αυγά όπως θέλετε πείτε τα!

Όταν έχει Ζοτς στον πάγκο και Διαμαντίδη στο γήπεδο όποιος τολμήσει να τον ξεγράψει είναι απλά βλάκας ή… αμπάσκετος (σ.σ κατά το άμπαλος). Δυο παιχνίδια μέσα σε μια καυτή έδρα κόντρα σε μια πρωταθλήτρια Ευρώπης και με κόντρα διαιτησία! Δυο νίκες! Έστω κι αν το… ταμπλό γράφει 1-1! Γιατί κι εκείνο το ματς της Τρίτης ήταν μια τεράστια νίκη. Στην ψυχολογία.

Έδειξε τον δρόμο για το έπος της Πέμπτης. Έδειξε σε όλους ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και αν πουλήσει το τομάρι του θα το πουλήσει πολύ ακριβά! Πλέον με δύο ματς στο κολασμένο ΟΑΚΑ αυτή η ομάδα που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι η μεγαλύτερη της Ευρώπης μπορεί να ξαναπάει στην Βαρκελώνη. Όχι όμως για να «κλείσει» την σειρά των πλέι οφ με ένα 5ο παιχνίδι αλλά για να φωνάξει παρών σε ένα ακόμη φάιναλ φορ!Όπως εκεί μπορεί να βρεθεί και ο Ολυμπιακός. Αρκεί να είναι ο ονειρεμένος Ολυμπιακός της Τρίτης και όχι ο εφιάλτης της Πέμπτης. Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά το γλυκό νέκταρ του +48 και παρουσιάστηκαν μεθυσμένοι στο γήπεδο στο πιο καθοριστικό ματς. Με το 2-0 θα έκαναν το… check in για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας! Τώρα είναι αναγκασμένος να… το γυρίσει επί Ιταλικού εδάφους.Έχει δείξει ότι μπορεί. Το πρώτο ματς ήταν ο… μπούσουλας. Το δεύτερο ματς το χαστούκι που ήταν ηχηρό ώστε να το ακούσουν ο Ίβκοβιτς και οι παίκτες τους.Τα… πιο σπουδαία από Τρίτη!
Keywords
Τυχαία Θέματα