Τσαρτσαρής: «Μεγάλο κατόρθωμα»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η δύναμη της Μπαρτσελόνα κάνει το κατόρθωμα των «πράσινων» ακόμα μεγαλύτερο. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.Αναλυτικά ο διεθνής φόργουορντ τόνισε: «Το ότι κερδίσαμε σε τόσο καυτή έδρας και κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα κάνει το κατόρθωμά μας μεγαλύτερο. Ακόμα όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Απομένουν δύο νίκες. Θα το χαρούμε τώρα και από αύριο θα συγκεντρωθούμε για να ετοιμαστούμε για τη Τρίτη».Για το κακό ξεκίνημα: «Στο πρώτο δεν παίξαμε σαν την ομάδα που παίξαμε προχθές και σαν αυτή που είμαστε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι,
αφήσαμε ακάλυπτα τα νώτα μας και μετά όταν κυνηγάς είναι δύσκολο. Στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε σαν την ομάδα που ήρθε για το μπρέικ. Πήραμε την διαφορά και στο τέλος είχαμε την ευκολία να κάνουμε τα φάουλ τακτική».

Για την σκληρή άμυνα: «Είναι συνδυασμός μιας κορυφαίας παρτίδας σκάκι και ενός αμυντικού παιχνιδιού σε λογικά πλαίσια. Ο παναθηναϊκός τόσα χρόνια έχει όλο την άμυνα και αυτό κάναμε και τώρα».

Για τα παιχνίδια που χάθηκαν στην φάση των ομίλων: «Έγιναν κάποια λάθη που θα μείνουν αναπάντητα. Πολλές φορές ομάδες χάνουν παιχνίδια που φαίνονται εύκολα στα χαρτιά και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε μαθημένοι. Πήραμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα γιατί η πίεση είναι σε εμάς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Για το ότι η Μπαρτσελόνα πέρσι παρά την εντός έδρας ήττα από Ρεάλ προκρίθηκε: «Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι τυχαία ομάδα. Πέρσι έκανε το μπρέικ με δύο νίκες. Το ίδιο είχαμε κάνει και εμείς με τη Σιένα κερδίσαμε και κατακτήσαμε τον τίτλο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί σήμερα κάναμε πολλά. Να προετοιμαστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι για την άλλη βδομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα