Πιανιτζιάνι: «Θρύλος, όχι όπως ΠΑΟ»

Ο Πιανιτζιάνι ένιωσε περήφανος για τους παίκτες για το «διπλό» στο ΣΕΦ, αλλά απεύχεται να συμβεί στη Σιένα ο, τι και το 2009, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε δις στην Ιταλία.Το προ διετίας «διπλό» της Σιένα στο ΟΑΚΑ δεν μετουσιώθηκε σε πρόκριση, αφού ο Παναθηναϊκός
κέρδισε δυο φορές στην έδρα της. Ο Πιανιτζιάνι λοιπόν, είχε αυτό κατά νου και έτσι μπερδεύτηκε λέγοντας «Παναθηναϊκός» αντί «Ολυμπιακός» την ώρα της ανάλυσης του. Δικαιολογήθηκε μάλιστα λέγοντας πως «μπερδεύτηκα διότι πριν δυο χρόνια, είχαμε νικήσει στο ΟΑΚΑ και χάσαμε στην έδρα μας δυο ματς. Αποκλειστήκαμε και ο Παναθηναϊκός είχε πάει Φάιναλ Φορ. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και ο Ολυμπιακός, αλλά ελπίζω να μην συμβεί. Εχει τις δυνατότητες πάντως».

Ο Ιταλός κόουτς τόνισε για το παιχνίδι πως «προηγηθήκαμε για 40 λεπτά, είχαμε προσωπικότητα, ισορροπία, λίγα λάθη, κλεψίματα. Για αυτό θα επαναλάβω πως αυτή η νίκη ήταν πολύ πιο σημαντική από την ισοφάριση της σειράς. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο σπίτι μας, να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τι να πω; Όλα είναι πιθανά».

Για το γεγονός ότι η προπόνηση της Τετάρτης δεν έγινε στο ΣΕΦ, αλλά στο Αιγάλεω εξήγησε ότι έγινε «γιατί έπρεπε να έλθουμε εδώ μετά τις 9 και αφενός ήταν πολύ αργά αφετέρου μετά την πολύ βαριά ήττα δεν γινόταν να είναι οι παίκτες μου όλη μέρα στο ξενοδοχείο. Πήγαμε, παίξαμε ένα διπλό, για να… καθαρίσει το δέρμα τους, να ξεδώσουν, και γυρίσαμε. Ο Ολυμπιακός μας έδωσε τα πάντα. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο».
Keywords
Τυχαία Θέματα