Η «απάντηση» του Σάτο

Λίγο πριν την αναχώρηση των θριαμβευτών της Βαρκελώνη ο Ρομέιν Σάτο μίλησε για την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και την προσωπική του παρουσία δίνοντας «απαντήσεις» για την απουσία του από την πρώτη αναμέτρηση.«Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, δεν ήταν εύκολο, παίξαμε καλά και στο πρώτο παιχνίδι αλλά χάσαμε στο τέλος. Παλέψαμε όμως και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
Το τρίτο παιχνίδι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Τίποτα δεν ήταν εύκολο μέχρι στιγμής και τίποτα δεν θα είναι εύκολο και στη συνέχεια», ανέφερε ο αρχικά ο 30χρονος γκαρντ.

Στη συνέχεια ο Αφρικανός ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κάτι ανάλογο (να σπάσει την έδρα) είχε κάνει και με την Σιένα αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε. «Όταν κερδίζεις εκτός έδρας αισθάνεσαι μία ασφάλεια, αλλά τίποτα δεν γίνεται πιο εύκολο. Πρέπει να ξεχάσεις αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθείς στα επόμενα. Αυτό μας είπε και ο κόουτς μετά το παιχνίδι».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση ο Ρομέιν Σάτο τόνισε ότι ήθελε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του μετά την άσχημη παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι. «Έπαιξα πολύ άσχημα στο πρώτο παιχνίδι και ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου τους οποίους είχα απογοητεύσει στο πρώτο ματς. Όλοι όσοι βγαίναμε στο παρκέ θέλαμε να βοηθήσουμε. Έκανα μόνο ότι έπρεπε για το καλό της ομάδας και όταν ήμουν ελεύθερος έπρεπε να σουτάρω και να σκοράρω».
Keywords
Τυχαία Θέματα