Χωρίς νέα απρόοπτα η προπόνηση

Χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές απολαύσουν το τριήμερο ρεπό του. Εκτός οι διεθνείς και ο Ματέο, σε καλή κατάσταση ο Σκόκο, τραυματίας ο Γκέντσογλου.Οι φόβοι περί νέων επισκέψεων οπαδών που είχαν φέρει σκέψεις ακόμα και για αναβολή της προπόνησης δεν έγιναν πραγματικότητα και το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά στα Σπάτα και πλέον μπορούν να απολαύσουν το τριήμερο ρεπό που ακολουθεί.

Ο Νάτσο Σκόκο εμφανίστηκε σε καλή διάθεση, παρά τα γεγονότα με τα
γκαζάκια στο σπίτι του και έδειξε ορεξάτος, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Νταβίντ Ματέος, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του.

Πρόβλημα o Γκέντσογλου

Με πρόβλημα επέστρεψε από την εθνική Ελπίδων ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο νεαρός άσος έκανε φυσιοθεραπεία μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο αριστερό γόνατο στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων. Σε πρώτη φάση δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου είναι επιφυλακτικοί μιας και παλιότερα ο ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο.

Τέλος, οι Τραϊανός Δέλλας και ο Γρηγόρης Μάκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
Keywords
Τυχαία Θέματα