Δυο ξένες!

Τι διάβασα πρωί-πρωί η γυναίκα και παραλίγο να μου πέσει το γαλανόλευκο σημαιάκι από τα χέρια!!! Εγώ τον Ντέμη σατανά??? Ποτέ Mrs.M μου, ποτέ! Εσύ, όμως, πρόσεχε γιατί σε κακά μονοπάτια μπαίνεις και ούτε που το καταλαβαίνεις! Βρε συ, έχεις ακούσει ποτέ ποιος ήταν ο χρηματοδότης για την παράσταση «Δαίμονες» που μικρό παιδί κι αμούστακο ήμουν ακόμα όταν πήγα να το δω! Ο Ευάγγελος με το όνομα, που έχει και γιορτή σήμερα, γι’ αυτό δεν θα του γράψω τίποτα, μην μας πιάσει πάλι στα εξώδικα. Πρόσεχε μόνο σου λέω, γιατί όλα τα διαβάζει!!Καλά, πήγες και θυμήθηκες
μεγάλες στιγμές της εφηβείας μας. Μανίνα, Κατερίνα και σούπερ Κατίνα, όπως λες, κάθε μήνα! Αν έβαζες και λίγη από «Βαβούρα» τότε θα νόμιζα πως είσαι η μετεμψύχωση της γιαγιάς μου, που μου τα έφερνε κάθε Παρασκευή. Μαζί με το Ποπάι και το «Τρίποντο» για τον αδελφό μου. Από τότε μου έμεινε το άχτι με το μπάσκετ και νομίζω ότι ο Λαζαράκος βάζει τρίποντα. Αλλά μιας και είναι μπασκετικές ημέρες, ας μείνουμε σε τέτοιο ύφος.

Τι?? Τι μπήκε ανάμεσά μας, τι??

Τώρα αυτό τραγούδι είναι? Δεν το γνωρίζω, αλλά έτσι το ‘χω λίγο στο μυαλό μου, σαν κάπου να το έχω ακούσει. Οι σχέσεις αγαπημένες μου φιλενάδες εξελίσσονται διαρκώς. Έχουν μεταπτώσεις, ανατροπές και γενικότερα είναι απρόβλεπτες. Πάρτε για παράδειγμα τον εαυτό σας και ουδέποτε μην πάρει κανείς ως παράδειγμα τη Λόλα με τον Λαζαράκο: Είστε εδώ κάθε μέρα αγαπημένες και με το ένα κομπλιμέντο να διαδέχεται το άλλο. Αν σας κλείσω σε ένα δωμάτιο, στοιχηματίζω θα γυρίσεις στη δικιά μου αγκαλιά! Όχι, συγνώμη, αυτό ήταν Μαντώ!!!! Στοιχηματίζω θα τσακωθείτε μέσα σε πέντε λεπτά, ίσως και να μαλλιοτραβηχτείτε κιόλας.

Γιατί όταν βλέπω την Ολυμπία με τη Φανή να έχουν τέτοια ένταση ανάμεσά τους, πώς να πιστέψω πια στη δύναμη της φιλίας?? Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε και να τα χάλασαν τα δύο κορίτσια. Μπορεί να πει κάνα κρύο αστείο η Ολυμπία στην Φανή μετά το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Σιένα, μπορεί να της την είπε η Φανή μετά τη χθεσινή νίκη της ιταλικής ομάδας στο ΣΕΦ. Είναι, πάντως, ευδιάκριτο το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά. Η κυρία Σπανούλη στραβώνει με τις φωτογραφίες και μετά η κυρία Ζήση απομακρύνεται και κάθεται μια καρέκλα πιο δίπλα.

Ευτυχώς που κέρδισε η Σιένα. Και δεν το λέω για να πικάρω τους φίλους μου τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που τόσο αγαπάνε τη Λόλα, αλλά επειδή έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε ξανά την ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των κουμπάρων. Γιατί να κάνει το ταξιδάκι στην Ιταλία η Ολυμπία το βλέπω κομματάκι δύσκολο. Έχει και τον Θανασάκη στο σπίτι, δεν είναι απλά τα πράγματα! Κι εγώ αν είχα τον Λαζαράκο στο σπίτι, ούτε στο φούρνο για ψωμί δε θα πήγαινα. Ούτε για την Σούπερ Κατερίνα στο περίπτερο για να σου δώσω να καταλάβεις το μέγεθος της αγάπης!!!

Loca, Loca, Loca!

Από το Φάληρο πάμε στην Βαρκελώνη! Η Λόλα υποπτεύεται ότι κάποιος γνωστός μας μπορεί να έχει ξεμείνει στη Ράμπλα και θα φωνάζει για τον Δημήτρη Διαμαντίδη σαν τον Σάββα που
Keywords
Τυχαία Θέματα