Φλεβαράκης: «Με την πλάτη στον τοίχο»

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για τον Ηλυσιακό η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο (27/3, 17:00, ΕΤ1) στο κλειστό των Ιλισίων…Η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί «μονόδρομο» ώστε να διατηρήσουν στο ακέραιο τις πιθανότητες παραμονής στην Α1.

«Ο αγώνας με τον Πανελλήνιος είναι ένα ακόμη, στη σειρά αγώνων που έχουμε, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά περισσότερο για μας, καθώς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε:
«Ο Πανελλήνιος είναι ομάδα με γεμάτο ρόστερ και έμπειρους παίκτες, έχει ψηλά αθλητικά παιδιά και περιφερειακούς με εμπειρία και προσωπικότητα που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Εμείς απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί στην άμυνα για 40 λεπτά, ενώ ξεχωριστή σημασία θα πρέπει να δείξουμε στον τομέα των ριμπάουντ καθώς ο Πανελλήνιος είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ, μετά τον Ολυμπιακό. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε τις προηγούμενες μέρες (Καρύδας, Κυρίτσης), δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος ξέρει την κρισιμότητα του αγώνα και τα παιδιά περιμένουν να δουν γεμάτο το γήπεδο, ώστε να πάρουν από τους φιλάθλους αυτή την έξτρα ώθηση».

Από μέρους του ο πολύπειρος Νίκος Χατζής, δήλωσε:  «Είναι ένα παιχνίδι-φωτιά και η ομάδα που θα νικήσει θα πάρει προβάδισμα για τη σωτηρία. Ο Πανελλήνιος είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα αλλά για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Αν νικήσουμε προχωράμε, αν χάσουμε μένουμε πολύ πίσω, οπότε πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει…».
Keywords
Τυχαία Θέματα