ΛεΜπρον υπέρ... Άντονι

Το κοινό των Νικς είδε τον Καρμέλο Άντονι να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι τα.. επιθυμητά, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να συνιστά... υπομονή.Ο σούπερ σταρ των Χιτ, ΛεΜπρον Τζέιμς, μιλώντας για τις μεγάλες... προσδοκίες που δημιούργησε στους φιλάθλους των Νικς (σ.σ έβδομοι στην ανατολική περιφέρεια) η έλευση του All Star
φόργουορντ στη Νέα Υόρκη, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω πολύ καλά τι περνάει ο Καρμέλο αυτήν την στιγμή... Θα χρειαστεί χρόνο. Όλοι γνωρίζουν ότι και εμείς είχαμε ρεκόρ 9-8 στην αρχή της σεζόν.

Ήμασταν υποχρεωμένοι να βρούμε τι γινόταν λάθος και ακόμα προσπαθούμε να αντιληφθούμε τα λάθη μας. Μόλις το καταλάβουν και οι Νικς, όλα θα είναι μια χαρά....».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Όλοι νομίζουν ότι αν τοποθετείς πολύ ταλέντο "μαζεμένο" στο παρκέ, όλα θα δουλεύουν ρολόι εξ'αρχής. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...

Χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσουν όλοι που θέλεις να σου πασάρουν. Και όλα αρχίζουν "χτίζοντας" τις σχέσεις μεταξύ των παικτών εκτός παρκέ».
Keywords
Τυχαία Θέματα