Ατομικό για τέσσερις στην Τρίπολη

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αστέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση των Αρκάδων και συνεχίζουν να προβληματίζουν τον Παύλο Δερμιτζάκη ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.
Προπονήσεων συνέχεια για τον Αστέρα, καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα του για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Άρη στην Τρίπολη, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον του συλλόγου στη Σούπερ Λιγκ.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Σεμπάστιαν Καρέρα, Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Ρούμπεν Πουλίδο και
Κρις να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, οι τέσσερις συνεχίζουν να προβληματίζουν τον Δερμιτζάκη, καθώς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, παρόντες ήταν και οι Γκόραν Ρούμπιλ, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, οι οποίοι επέστρεψαν από τις πατρίδες τους. Αντίθετα, απών ήταν ο Κώστας Φορτούνης, που έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει να δώσει άλλο ένα φιλικό τη Δευτέρα με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, δόθηκε περισσότερο βάση σε θέματα τακτικής, αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Τέλος, γι’ αύριο είναι προγραμματισμένο οικογενειακό διπλό με την ομάδα των Νέων, ενώ τη Δευτέρα θα ακολουθήσει ρεπό από τον Δερμιτζάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα