Αλόνσο: «Δεν είναι καιρός για ρίσκα»

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν είναι καιρός να ρισκάρει η Ferrari και γι’ αυτό πήγε στα σίγουρα κατακτώντας την πέμπτη θέση στο γκριντ του αυριανού αγώνα.
Η Ferrari έδειξε στις ελεύθερες δοκιμές ότι μπορεί να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, όμως αύριο τα μονοθέσιά της θα εκκινήσουν από την πέμπτη και όγδοη θέση. Αυτό διότι η ιταλική ομάδα πήγε στα σίγουρα και δε ρίσκαρε, σύμφωνα με
τον Φερνάντο Αλόνσο. «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια πιο συντηρητική προσέγγιση, ξέραμε πως αν ρισκάραμε μπορεί να κερδίζαμε την τέταρτη θέση, ενώ αν πηγαίναμε στα σίγουρα θα ήμασταν στην πέμπτη ή έκτη θέση. Ωστόσο, δεν είναι καιρός να ρισκάρουμε», τόνισε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. «Είμαι χαρούμενος με τη θέση μου, αλλά όχι για την απόσταση που έχω από την κορυφή.

Συνεπώς αυτό πρέπει να προσέξουμε και να αναλύσουμε. Είναι αλήθεια πως η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά για να είμαι ειλικρινής τις προηγούμενες ημέρες φαινόμασταν πολύ κοντά στις McLaren και Red Bull. Ελπίζω πως αυτή δεν θα είναι η απόδοση μας και πως θα τα πάμε καλύτερα στον αγώνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα