«Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Οι ομάδες συμφώνησαν ότι είναι νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα για το πόσο ελκυστικούς κάνουν τους αγώνες οι νέοι κανονισμοί. «Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», είπε ο Ντομενικάλι.
Στο εναρκτήριο Γκραν Πρι της χρονιάς στην Αυστραλία κυριάρχησε περισσότερο η στρατηγική και όχι το θέαμα. Γι’ αυτό έχει δημιουργηθεί η άποψη ότι οι νέοι κανονισμοί δεν κάνουν πιο ελκυστικούς τους αγώνες. Όμως, όλες οι ομάδες, που συμμετέχουν σε αυτό, συμφωνούν στο ότι είναι νωρίς ακόμα για να βγουν τα όποια συμπεράσματα, από τη στιγμή που έχει διεξαχθεί μόνο ένα Γκραν Πρι.

Μάλιστα, ο Στέφανο Ντομενικάλι
τόνισε ότι πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε ποια θα είναι αυτά. «Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Η επίδραση των κινούμενων αεροτομών δεν ήταν τόσο εμφανής. Αυτό ίσως να προέκυψε γιατί οι ευθείες δεν ήταν πολύ μεγάλες», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Ferrari, με τον οποίο συμφώνησε και ο Κρίστιαν Χόρνερ, που αναφέρθηκε και στα ελαστικά.

«Δεν τρέξαμε με KERS, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά νομίζω πως τα ελαστικά θα έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην στρατηγική των αγώνων», είπε ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Red Bull.
Keywords
Τυχαία Θέματα