Μπήκαν οι Σβέρκος, Βαρό

Οι Σβέρκος και Βαρό μπήκαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη για τους παίκτες του Πανιωνίου, μετά το τριήμερο ρεπό! Ελαφρύ τρέξιμο ο Γιόνσον, θεραπεία ο Κούκετς.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, έπειτα από τριήμερο ρεπό, το οποίο τους είχε δώσει ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τους Σβέρκος και Βαρό να προπονούνται κανονικά δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, καθώς και τον Γιόνσον να κάνει ελαφρύ
τρέξιμο.

Αντίθετα, ο Νταβόρ Κούκετς συνέχισε τη θεραπεία του, αφού έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Έτσι, δύσκολα θα προλάβει το επερχόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από το οποίο θα απουσιάσει ο Γιάννης Κοντοές.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τη δεύτερη σε αυτή με τον Πανσερραϊκό. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έντβιν Τσότσαλιτς επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους. Βέβαια, άπαντες στην ομάδα του ευχήθηκαν και στη συνέχεια έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Τέλος, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης θα μεταβεί στο νησί των Φαιάκων δίχως τη στήριξη των φιλάθλων του, καθώς ενημερώθηκε από την Κέρκυρα ότι δε μπορεί να δώσει εισιτήρια λόγω των έργων που γίνονται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Κέρκυρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα