«Για εκδίκηση ο Ολυμπιακός»

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Σιένα και άκουσε τον Χέρστον να προβλέπει πως «ο Ολυμπιακός ήρθε στην Ιταλία για εκδίκηση» και τον Μος να επισημαίνει την εμπειρία των «ερυθρολεύκων».Η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ έδωσε φτερά στους Ιταλούς που πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού
στα playoffs της Ευρωλίγκας. Το κλίμα στην τελευταία δυνατή προπόνηση πριν την τρίτη αναμέτρηση της σειράς ήταν πολύ καλό με αρκετούς οπαδούς της Σιένα να παρακολουθούν τα τελευταία λεπτά ενθαρρύνοντας τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

«Η εμπειρία μετράει»

Το ραδιοταξί που κάλεσε ο Ντέβιντ Μος για να τον παραλάβει από το «Palaestra» άργησε λίγο και έτσι αρκετοί περαστικοί βρήκαν την ευκαιρία να του ευχηθούν τα καλύτερα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο νωρίτερα είχε προλάβει να αναλύσει για το gazzetta.gr τα δεδομένα του τρίτου αγώνα της σειράς ξεκαθαρίζοντας ότι «θα είναι και οι δυο ομάδες πολύ προετοιμασμένες και έτοιμες για το ματς. Ξέρουν να παίζουν και οι δυο σε τέτοιο επίπεδο και γνωρίζουν από μεγάλους αγώνες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ καλή πνευματική προετοιμασία. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για τις διαφορές που θα έχει το τρίτο ματς σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ανέλυσε πως «δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Αυτό είναι το στοιχείο αυτής της σειράς. Πιστεύουμε ότι θα είναι πιο κλειστό ματς, αλλά έχει να κάνει με το μομέντουμ, την βραδιά και τη συγκέντρωση που θα έχει κάθε ομάδα. Στηριζόμαστε και οι δυο στην καλή άμυνα. Επίσης, τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Οποιος τα ελέγξει θα έχει προβάδισμα».

Η Σιένα πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια της. Νιώθει άραγε πίεση; «Δεν μπορώ να ξέρω πως θα συμπεριφερθούμε στο γήπεδο. Δεν σκεπτόμαστε πάντως μακριά. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε πρώτα το ματς της Τρίτης, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή».

«Για εκδίκηση ο Ολυμπιακός»

Ο Μαλίκ Χέρστον «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ και λίγο πριν το τρίτο παιχνίδι της σειράς εμφανίστηκε αρκετά επιφυλακτικός σε δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Αμερικάνος περιμένει αρκετά δυνατούς τους «ερυθρόλευκους» σε «ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη σειρά για εκδίκηση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα που μοιράζει σωστά το παιχνίδι»

Σχετικά με το τι ή ποιον πρέπει να προσέξει η Σιένα περισσότερο ήταν αρκετά επιφυλακτικός λέγοντας πως «δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι παίκτες του μπορούν να είναι απειλητικοί κοντά και μακριά από το καλάθι, ενώ έχουν έμπειρο κόουτς που ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις».
<
Keywords
Τυχαία Θέματα