«Δεν αισθάνεται στόχος ο Σκόκο»

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο τις τελευταίες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε, ωστόσο ο μάνατζέρ του Παύλος Διαννής ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν αισθάνεται στόχος.Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου με δηλώσεις του στη Nova αρχικά τόνισε: «Άκουγα πριν από λίγο την ανακοίνωση της ΑΕΚ. Υποθετικά μπορούμε να πούμε ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ λόγω του αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό.
Αλλά αυτό δεν παύει να είναι μία υπόθεση. Δεν υπάρχει στοιχείο να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και μας προκάλεσε εντύπωση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έχει να κάνει με την υπόθεση της αδειοδότησης: «Δεν νομίζω. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο», ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο πελάτης του.

«Ήμασταν μαζί όλη μέρα σήμερα μετά την προπόνηση. Είναι καλά, ήταν λίγο τρομαγμένος βέβαια χθες αλλά σήμερα είναι καλύτερα. Δεν νομίζω πως είναι θέμα στοχοποίησης. Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται κιόλας. Ο Νάτσο δεν αισθάνεται στόχος».

Τέλος ο Παύλος Διαννής πήρε θέση και για το ζήτημα της αδειοδότησης, ξεκαθαρίζοντας πως αυτά είναι θέματα της οικογενείας της ΑΕΚ. «Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις που κάνει η ΑΕΚ σε ότι αφορά την αδειοδότηση πρέπει να μείνει μόνο μέσα στην ομάδα. Είναι κάτι που αφορά μόνο τους παίκτες και την ομάδα, δεν θεωρώ σκόπιμο να βγαίνει προς τα έξω ότι συζητείται. Ίσως η ΑΕΚ αισθάνεται πιο άνετα να προτείνει μειωμένες αποδοχές στους Έλληνες όμως δεν νομίζω πως πρέπει να βγαίνουν όλα αυτά προς τα έξω».
Keywords
Τυχαία Θέματα