«Χλωμό» το μέλλον του Χάργκριβς

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι ο Όουεν Χάργκριβς δε θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ και το μέλλον του κρίνεται... χλωμό στο «Όλντ Τράφορντ».Ο 30χρονος μέσος έχει κάνει ρεκόρ... ατυχίας από τη στιγμή που άφησε το Μόναχο και την Μπάγερν, προκειμένου να μετακομήσει στο Μάντσεστερ το 2007, ενώ φέτος έχει κάνει την εμφάνισή του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» μόλις μία φορά και για λίγα λεπτά στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής απέναντι στους Γουλβς. Ο Χάρκριβς είχε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ
και αποχώρησε με θλάση μόλις στο 10'... Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια τον έχουν θέσει στο περιθώριο, ενώ ο νέος τραυματισμός του στον ώμο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του.

«Δεν νομίζω ότι ο Χάργκριβς θα αγωνιστεί ξανά φέτος. Ο τραυματισμός στον ώμο ουσιαστικά τον αφήνει νοκ-άουτ ως το τέλος της σεζόν. Ήταν πολύ άτυχος όσο καιρό ήταν εδώ. Συζητήσαμε μαζί του την περασμένη εβδομάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος και πρέπει να πάρουμε μία απόφαση», σχολίασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα