Για την υπέρβαση ο Πανιώνιος

Με τη δύναμη της έδρας ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη (16/4, 5μ.μ.) στο κλειστό της οδού Αρτάκης, με τον Γιώργο Μπαρτώκα να μην υπολογίζει στους τραυματίες Άλεξιτς, Μπάρλο και Καββαδά.Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε στο esake.gr: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο με μεγάλο όνομα και ιστορία ενώ τη δεδομένη στιγμή είναι φορμαρισμένος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς έχουμε και σε αυτό το ματς αρκετές απουσίες αφού χωρίς τους Άλεξιτς,
Μπάρλο και Καββαδά έχουμε μείνει λιγότεροι σε αριθμό και αυτό μας δυσκολεύει αρκετά.

Για τον λόγο αυτό αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση κόντρα στον Άρη, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλουμε να μας συμπαρασταθεί και να μας σπρώξει στη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

O Γιάννης Αθηναίου με τη σειρά του τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο ματς για εμάς. Εμείς θέλουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια να σημειώσουμε δύο νίκες και από κει και πέρα θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και χρειαζόμαστε την παρουσία του κόσμου μας ο οποίος μας έχει στηρίξει και βοηθήσει μέχρι τώρα και θέλουμε να το κάνει και κόντρα στον Αρη».
Keywords
Τυχαία Θέματα