Με ενδεκάδα ανάγκης η Λάρισα

Τα προβλήματα για τη Λάρισα δεν είναι λίγα ενόψει του τελευταίου φετινού αγώνα της στη Σούπερ Λιγκ και ο Νίκος Κωστένογλου θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης την Κυριακή στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος στη Σούπερ Λιγκ θα δώσει η Λάρισα, καθώς δεν κατάφερε να σώσει την… παρτίδα και να παραμείνει στην
κατηγορία έστω την τελευταία στιγμή. Οι «βυσσινί» θα το πράξουν αυτό με πολλές απουσίες, καθώς υπάρχουν τιμωρημένοι, αλλά και τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Βενετίδης, Ματίας Ιγκλέσιας, Ζοέλ Τσιμπάμπα έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, οι Αλεξάνταρ Σίμιτς, Ρομέου Περέιρα, Χρήστος Μελίσσης, Φαμπιάν Κανόμπιο είναι τραυματίες. Έτσι, οι εφτά προαναφερθέντες δε θα είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου, όπως και ο Γιαν Μπλάζεκ.

Ο Τσέχος επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και δεν έχει τιμωρηθεί για τη στάση του. Γι’ αυτό ο τεχνικός των Θεσσαλών θα παρατάξει την ομάδα του στο Καραϊσκάκη με ενδεκάδα ανάγκης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αμπάρης, με τον Κατσιαρό να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο δεξί θα είναι ένας εκ των Ταλ, Ρέντζα, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Νταμπίζας και Ταυλαρίδης. Στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένη η παρουσία του Αμπουμπακάρι, με τους Ταλ ή Κόζακ να είναι δίπλα του. Την τριάδα πιο μπροστά θα αποτελούν οι Πανκράτ, Μετίν, Ρέντζας ή Πλιάγκας. Τέλος, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κουζέν στο 4-2-3-1, που αναμένεται να παρατάξει ο Κωστένογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα