Αύριο οι διεθνείς στην Καβάλα

Αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στην Καβάλα οι διεθνείς Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου. Μοναδικά προβλήματα για τον Μαντζουράκη οι τιμωρημένοι Καρντόσο και Ντουγκλάο. Πλάνα για το βασικό σχήμα κάνει ο τεχνικός των «αργοναυτών».
Η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη συνεχίστηκε, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να περιμένει την άφιξη
των διεθνών. Αυτοί είναι οι Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου, των οποίων η επιστροφή αναμένεται αύριο στη μακεδονική πόλη.

Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ο δεύτερος έλαβε μέρος στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Βελγίου. Από εκεί και πέρα, τα μοναδικά προβλήματα για τον τεχνικό των «αργοναυτών» είναι οι απουσίες των Ντουγκλάο Φερέιρα και Οράσιο Καρντόσο, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Έτσι, ο Μαντζουράκης θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κι έχει ξεκινήσει, ήδη, να κάνει τα πλάνα του για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, το κενό του Ντουγκλάο θα καλύψει πιθανότατα ο Θεοδωρέλλης, ενώ αυτό του Καρντόσο ο Πιερ Ντικρόκ.

Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τόσο τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όσο και τον Στέφανο Σιόντη, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα