Τέλος ο Παντέλης από Εθνικό Αστέρα

Ο Νίκος Παντέλης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα, καθώς η νέα... γκέλα απέναντι στον Πανθρακικό έχει φέρει τη ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση.Η ομάδα της Καισαριανής μόνο με... θαύμα θα αποφύγει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ της Football League, μετά τη νέα απώλεια βαθμών απέναντι στον Πανθρακικό, και από χθες το
βράδυ (28/03) αναπτύχθηκε φημολογία, που ήθελε τον τεχνικό της ομάδας να αποχωρεί. Η ΠΑΕ, μέσω εκπροσώπου της, διέψευσε τις φήμες για το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η ομάδα είχε και εξακολουθεί να έχει τον ίδιο προπονητή», όμως στη συνέχεια στο δελτίο τύπου του συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρθηκε πουθενά το όνομα του Νίκου Παντέλη στην προπόνηση της ομάδας και τελικά το σενάριο της αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού επιβεβαιώθηκε.

Ο Παντέλης θα είναι παρών για τελευταία φορά στην προπόνηση του Εθνικού Αστέρα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση. Οι ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση του τεχνικού που θα τους οδηγήσει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Στάθη Σταθόπουλου, Νίκου Γκουλή και Σταύρου Παπανδρέου ως υποψήφιοι για τη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα