Προπονήθηκε στο Περιστέρι η Εθνική Πολωνίας

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Περιστέρι βρέθηκε η ομάδα της Εθνικής Πολωνίας λίγες ώρες πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, όπου έκανε την τελευταία της προπόνηση.
Οι παίκτες της Εθνικής Πολωνίας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με χαλάρωμα και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων από τον τεχνικό δευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο
και τον σκάουτ της ομάδας Τόλη Αποστόλου.

Κοντά στην Εθνική ομάδα της χώρας του βρέθηκε ο (35 φορές διεθνής) Μάρτσιν Μπαζίνσκι ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή, Φράντσιζεκ Σμούντα ενώ μίλησε και με τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στον Σμούντα, που είναι μία παλιά μεγάλη δόξα του πολωνικού ποδοσφαίρου, προσφέρθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, το βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα» με την ιστορία του Ατρόμητου για το οποίο μόλις πήρε στα χέρια του είπε χαριτολογώντας ότι βρήκε κίνητρο να μάθει την ελληνική γλώσσα για να το διαβάσει.

Η αποστολή της Πολωνίας ολοκλήρωσε την τρίτη επίσκεψη της στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποί της ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος για την φιλοξενία.
Keywords
Τυχαία Θέματα