Αποχώρησε ο Ηλιάδης

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Ελευθερόπουλου, ο Παράσχος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση καθώς επέστρεψαν και οι αδειούχοι Χοσέμι και Επαλέ. Αποχώρησε ο Ηλιάδης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Ηρακλείου, με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Βαρύτητα δόθηκε στον τομέα
του αγωνιστικού σχεδιασμού, με εκπαιδευτικό διπλό και δοκιμές πλάνων από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας.Ο Στέλιος Ηλιάδης αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Μετά τη θεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε, αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και θεωρείται ότι η ενόχληση δεν θα προβληματίσει ενόψει της Κυριακής. Εκτός κανονικού προγράμματος παρέμειναν ο τραυματίας Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Δημήτρης Στάμου, που ακολουθεί ατομικό και ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Επέστρεψαν και συμμετείχαν κανονικά οι αδειούχοι, Χοσέμι και Ζοέλ Επαλέ. Ο Θωμάς Τσίτας αναμένεται να επανενταχθεί από αύριο (30/03) στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Μάλιστα στο φιλικό του Βελγίου (Μπέριγκεν), με το αντίστοιχο συγκρότημα των Βέλγων, οι Ελληνες επικράτησαν με 0-1, με τον ποδοσφαιριστή του Ημίθεου να αγωνίζεται ως αλλαγή (85΄).Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο Παγκρήτιο καθώς η ΠΑΕ Εργοτέλης απάντησε θετικά για την εξασφάλιση εισιτηρίων για τις ανάγκες των εκδρομέων "κυανόλευκων" οπαδών. Εξασφαλίστηκαν 200 εισιτήρια τα οποία θα διατίθενται από το εκδοτήριο της πύλης 1 του Σταδίου, με τους φίλους του Ηρακλή να καταλαμβάνουν τη θύρα 6. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα