ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ)

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στο "στρατόπεδο" της ΕΝΠ για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο "Τάσος Μάρκου", μετά το τέλος του αγώνα της Αναγέννησης Δερύνειας με αντίπαλο την Ομόνοια.

Δυστυχώς για τους "βυσσινί" επαληθεύτηκαν οι... φόβοι τους, ενώ και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας είχε προειδοποιήσει με ανακοίνωσή του, με την οποία τόνιζε ότι η Αναγέννηση Δερύνειας δεν έπρεπε να παραχωρήσει την κεντρική κερκίδα στους φιλοξενούμενους για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πλέον, ο Δήμος Παραλιμνίου σε συνεργασία με την

Αστυνομία θα κάνει καταμέτρηση των ζημιών, οι οποίες όπως πληροφορούμαστε είναι αρκετές. Συγκεκριμένα, προκλήθηκαν ζημιές σε αρκετά αυτοκίνητα, τα περισσότερα εξ αυτών μελών του Δ.Σ. του σωματείου της Δερύνειας, ενώ όσον αφορά το "Τάσος Μάρκου"... έχουν σπάσει καθίσματα, η είσοδος που οδηγεί στα αποδυτήρια, ενώ κάηκε και αθλητικό υλικό της ΕΝΠ και προκλήθηκαν ζημιές στην αποθήκη όπου βρισκόταν ο ρουχισμός. Ζημιές, που όπως προαναφέραμε προκάλεσαν την έντονη δυσφορία των "βυσσινί", οι οποίοι δεν αποκλείεται να... τοποθετηθούν με ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στον κυριακάτικο αγώνα.

ΕΚΑΝΕ... ΜΑΤ Ο ΝΙΚΚΙ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα