ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ... ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΑΟΥΑ)

Με την παρουσία της στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος MARFIN LAIKI, η ΑΕΚ έδειξε ότι πολύ δύσκολα θα διαχειριστεί την παράλληλη παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να... γράφει ιστορία αγωνιζόμενη στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ωστόσο η πορεία της στο πρωτάθλημα δεν συνάδει με τις απαιτήσεις που έχουν όλοι από τους "κιτρινοπράσινους"

στη φετινή αγωνιστική περίοδο 2011-2012, όπου οι στόχοι είναι κάτι περισσότερο από πρωταγωνιστικοί.

Δεν είναι μόνο η σημαντική απώλεια βαθμών, αλλά η γενικότερη εικόνα της ομάδας, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εικόνα που παρακολουθήσαμε στα πρώτα παιχνίδια της περιόδου.

Σίγουρα η κούραση είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές του Τον Κάανεν, ωστόσο και η πίεση που έχουν ως ομάδα δεν έχει κάνει σε τίποτα με το παρελθόν.

Ο κόσμος πλέον απαιτεί σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά και μια θέση στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Μ΄αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να μάθουν να ζουν στην ΑΕΚ τουλάχιστον ακόμη δυο μήνες. Αν δεν καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα και απαιτητικά δεδομένα, τότε... κινδυνεύει να πάει στράφι όλη η χρονιά.

Τώρα είναι που η ΑΕΚ θα δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αρκετή δουλειά… και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να υλοποιηθούν και οι φετινοί στόχοι.

** Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Στεάουα σ' εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τη Βασλούι.

Steaua (4-2-3-1):

1. Stanca 6 - 18. N. Martinovici 6, 23. Geraldo 6, 5. Brandan 7, 14. Latovlevici 6, 26. Bicfalvi 6, 55. Bourceanu (cpt) 5, 11. Prepeliţă 5 (24. Rusescu, 64 5), 30. T. Bălan 6 (99. Nikolici, 54 5), 7. Fl. Costea 5 (9. M. Costea, 76), 77. Tatu 4.

ΤΙΠΟΤΑ... ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα