ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1200 (ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Tουλάχιστον 1200 θα είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, στην δεύτερη απόπειρα στην ιστορία της, για κέρδος μέσα στο επιβλητικό Estádio do Dragão. Μάλιστα, η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Λευκωσίας αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να είναι, τελικά, ακόμα μεγαλύτερος.

Απ' εκεί και πέρα, το πρόγραμμα μέχρι και την ώρα έναρξης του μεγάλου αγώνα απέναντι στην Πόρτο, είναι ιδιαίτερα γεμάτο, όπως και πριν από κάθε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα, άλλωστε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προπονήσει

τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στην Κύπρο, το απόγευμα της Δευτέρας (17/10). Η αποστολή θα αναχωρήσει για Πορτογαλία στις 10:00 το πρωί της Τρίτης ενώ στις 19:00 το απόγευμα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Θα ακολουθήσει λίγο αργότερα η πρώτη και τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (19/10).

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (23/10) απέναντι στον Εθνικό Άχνας, θα κυκλοφορήσουν αύριο Τρίτη. 

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ Ο KLEBER

«ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΟΥΚΑ)

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΖΟΡΖΕ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛ... ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα