ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ... ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ

Μπορεί η νίκη επί του Εθνικού το περασμένο Σάββατο (15/10) να... έφερε ικανοποίηση στην ομάδα του Απόλλωνα, ωστόσο ήταν απλώς τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο.

Για να φτάσει η ομάδα της Λεμεσού εκεί όπου την επιθυμούν οι χιλιάδες οπαδοί της θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και παράλληλα να πάρει θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια τα οποία ακολουθούν είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Σίγουρα το κάθε παιχνίδι αποτελεί "γερό" τεστ για το συγκρότημα του Ντιντιέ Ολέ Νικόλ, το οποίο θα κληθεί να εκστρατεύσει στη Λάρνακα

την 7η αγωνιστική για να αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Νέα Σαλαμίνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάζονται... αφηνιασμένοι στα πρώτα παιχνίδια της περιόδου 2011-2012, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γάλλου τεχνικού.

Από την άλλη, όμως, ο Απόλλωνας διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται έτσι ώστε να περάσει αλώβητος από τη Λάρνακα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο θέλει ακόμη περισσότερη δουλειά για να καταστεί ο Απόλλωνας που θέλουν όλοι και θα είναι άκρως ανταγωνιστικός.

«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ» (ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα