Υπολόγιζε χωρίς τον Καβάνι

23:50 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ ντε Πρενς

Όλα κυλούσαν υπέρ του Ολυμπιακού στο Παρίσι όμως ο Έντισον Καβάνι με ένα γκολ στο 90' έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Παρί αποκαθιστώντας την... τάξη.

Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν καλά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω. Όταν μάλιστα είδαν να μετράει και το γκολ τους παρά το οφσάιντ του Τσόρι πίστεψαν στο αποτέλεσμα. Τελικά ήρθε η ήττα που σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα τους αναγκάζει να κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική.

Η γαλλική ομάδα πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στην πρώτη της φάση σκόραρε. Ο Καβάνι έδωσε στον αφύλακτο Φαν ντερ Βιλ ο οποίος έκοψε την μπάλα μέσα την περιοχή και ο Ζλάταν από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός έχασε καλή ευκαιρία όταν μετά την μπαλιά του Κάμπελ ο Μήτρογλου έκανε πλασέ με τη μία και ο Σιρίγκου έδιωξε πολύ δύσκολα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε ιδανική θέση και στο 34' αλλά και πάλι δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Σιρίγκου. Έξι λεπτά μετά ο Καβάνι έκανε το σουτ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα.

Σχεδόν με τη σέντρα η Παρί έμεινε με δέκα όταν ο Βεράτι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Φουστέρ. Στο 51' ο Ζλάταν εκτέλεσε φάουλ από 35 μέτρα με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα. Δέκα λεπτά μετά ο Σουηδός βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Παρότι με παίκτη λιγότερο η Παρί συνέχισε να απειλεί και στο 72' είχε καλή φάση όταν ο Ραμπιό έκανε το σουτ και ο Ρομπέρτο έδιωξε. Ο Ισπανός είπε "όχι" και στον Ματουιντί δύο λεπτά μετά. Έτσι φτάνουμε στο 80' όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ με τον Μανωλά να πιάνει αρχικά την κεφαλιά και τον Ντομίνγκερ από προφανή θέση οφσάιντ να πλασάρει, ο Σιρίγκου έδιωξε και ο Μανωλάς από κοντά έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπαικός προσπάθησε να κρατήσει το σκορ όμως στο 90' μίλησε ο Καβάνι. Μετά από εξαιρετική μπαλιά ο Ουρουγουανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας των "ερυθρολεύκων" και με φανταστικό τελείωμα έκανε το 2-1.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι (50'Ραμπιό), Ιμπραϊμοβιτς (79'Μαρκίνιος).

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (57'Ντομίνγκες), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ (46'Βάις), Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ (77'Σαβιόλα), Χολέμπας, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα