Πρόκριση με πεντάρα για Μάντσεστερ

23:38 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 0-5

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρίνα

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε η Μάντσεστερ που νίκησε με 4-0 τη Λεβερκούζεν. Οι Γερμανοί έπεσαν πλέον τρίτοι και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Η πρώτη φάση ανήκε στις "ασπιρίνες" όταν στο 12' ο Ντε Χέα σταμάτησε την προσπάθεια του Καν. Επτά λεπτά ήταν σειρά του Σπάχιτς

να απειλήσει. Από εκεί και πέρα η Μάντσεστερ ανέβασε ταχύτητα. Έχασε καλή ευκαιρία στο 21' με τον Βαλένσια ο οποίος όμως στο επόμενο λεπτό έκανε το 0-1. Στο 30' ο Ρούνεϊ εκτέλεσε φάουλ και ο Σπάχιτς, πιεζόμενος από τον Σμόλινγκ, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο Βαλένθια είχε ένα καλό σουτ με τον Λένο να αποκρούει. Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές και νικητή και πάλι τον Λένο. Ο Νάνι στο 59' είχε ένα καλό σουτ και στο επόμενο λεπτό η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι με τον Ράιναρτζ. Στο 66' η Μάντσεστερ σφράγισε τη νίκη της με τον Τζόνι Έβανς να γράφει το 0-3. Η γερμανική ομάδα είχε καταρρεύσει και στο 77' ήρθε το τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Σμόλινγκ. Τελικά ο χορός των γκολ ολοκληρώθηκε στο 88' με τον Νάνι να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Ντονάτι, Ράιναρτζ (70'Χέγκελερ), Τοπράκ, Καν, Μπέντερ (81'Κορ), Ρόλφες, Κάστρο, Σον (70'Ντερντιγιόκ), Κίσλινγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Εβρά (70'Μπάτνερ), Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Τζόουνς, Γκιγκς,Νάνι, Βαλένσια (79'Γιάνγκ), Καγκάβα, Ρούνεϊ (80'Άντερσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα