Δε χαρίστηκε η Ρεάλ

23:38 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 4-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ο Ρονάλντο απουσίαζε, ιδιαίτερο κίνητρο δεν υπήρχε και στο 26' αποβλήθηκε και ο Ράμος. Ε και; Η «βασίλισσα» στάθηκε στ ύψος της, κέρδισε εύκολα με 4-1 την Γαλατασαράι, που θέλει πλέον μόνο νίκη με τη Γιουβέντους για να περάσει.

Η Ρεάλ πίεσε από τα πρώτο λεπτό και στο 4' ο Ίσκο έβγαλε όμορφα για τον Μπέιλ, ο οποίος παρότι ήταν μόνος με τον Ισκάν, πλάσαρε άστοχα, ενώ άουτ πέρασε και το

σουτ του Ινάν από καλή θέση στο 19'. Η Ρεάλ στο 28ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος, που είδε κόκκινη για φάουλ στον Μπουλούτ, αλλά στο 37' ο Μπέιλ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο με τη σέντρα, ο Ντρογκμπά έβγαλε απίστευτη μπαλιά στον Μπουλούτ, που από κοντά νίκησε τν Κασίγιας κι έκανε το 1-1. Στο 43ο λεπτό ο Μπέιλ βρέθηκε ξανά σε ιδανική θέση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Οι Μαδριλένοι παρότι με λιγότερο παίκτη, πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 51ο λεπτό, καθώς ο Ντι Μαρία έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Αρμπελόα με κοντινή πλασέ έκανε το 2-1. Στο 58' ο Μπουλούτ αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Αρμπελόα δύο λεπτά αργότερα, αλλά στο 63' ο Αρμπελόα αυτή τη φορά έβγαλε για τον Ντι Μαρία που με όμορφο σουτ νίκησε τον κίπερ της Γαλατά κι έκανε το 3-1. Στο 71' ο Κασίγιας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντρογκμπά, αλλά στο 81' ο Ίσκο έκανε όμορφη ενέργεια, πήρε και τις κόντρες και με αριστερό σουτ έγραψε το 4-1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο (74' Καρβαχάλ), Ιγιαραμένδι, Καζεμίρο (59' Αλόνσο), Ντι Μαρία, Ίσκο, Μπέιλ Χεσέ Ροντρίγκες (28' Νάτο)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Εράι Ισκάν, Εμπουέ, Σετζού, Ζαν, Νουνκέ, Ινάν, Φελίπε Μέλο (88' Γκουλσελάμ), Μπρουμά (64' Σνάιντερ), Αμραμπάτ (68' Ριέρα), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα