Ματσάρα στο «Etihad»

23:38 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 3-2
Γήπεδο: Etihad

Ματσάρα στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι επικράτησε με 4-2 της Πλζεν και έχει ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Χόρβατ εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση, αλλά ο Χαρτ δεν ανησύχησε, ενώ στο 7' μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασρί ο Γκαρθία έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ντζέκο βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά έκανε αδύναμο πλασέ και ο Κόζατσικ απέκρουσε, ενώ στο 14' ο Νασρί έπαιξε το ένα-δυο με τον Φερναντίνιο,

έπιασε και το σουτ με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της Πλζεν. Τρία λεπτά μετά ο Αγκουέρο έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα, ο Νασρί έπιασε το βολέ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο 25' ακυρώθηκε γκολ του Αγκουέρο για επιθετικό φάουλ. Στο 27' η Πλζεν άγγιξε το γκολ, καθώς ο Ραϊτόραλ έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά αστόχησε για λίγο και τελικά στο 34' η Σίτι πήρε το προβάδισμα. Οι «πολίτες» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ραϊτόραλ και ο Αγκουέρο από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 39΄το σουτ του Ραϊτόραλ σταμάτησε στο σώμα του Γκαρθία, ενώ στο 42' ακυρώθηκε γκολ του Χούμπινκ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Χοράβα με κεραυνό έξω από την περιοχή, έφερε στα ίσα το ματς.

Στο 55' και στο 56' οι Ντούρις και Νάβας αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 62' ο Κόζατσικ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Φερναντίνιο. Τελικά στο 65' ο Νάβας έβγαλε έξυπνα για τον Νασρι που με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 για τη Σίτι, αλλά στο 69' ο Κόλαρέβγαε στον Τεκλ που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2. Η Σϊτι πίεσε πολύ από εκεί και πέρα και στο 79ο λεπτό πέτυχε το 3ο γκολ. Ο Νάβας έβγαλε τη σέντρα και ο Νεγρέδο από κοντά νίκησε τον Κόζατσικ. Το τελικό 4-2 έκανε στο 90' ο Ντζέκο με κεφαλιά μετά από ασίστ του Μίλνερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Μίλνερ, Γκαρθία, Φερναντίνιο (64' Τουρέ), Νασρί (76' Νεγρέδο), Αγκουέρο (46' Νάβας), Τζέκο.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Λιμπερσκί, Προχάτσκα, Τσισόφσκι, Ραϊτόραλ, Χοράβα, Χόρβατ, Πετρζέλα (73' Κόβαρικ), Ντούρις (90+2' Βάγκνερ), Κόλαρ (86' Μπακός), Τεκλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα