Βουλιάζει η Λιβόρνο

20:57 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-0
Γήπεδο: Ρενάτον Νταλ'Άρα

Στο 0-0 έμειναν Μπολόνια και Λάτσιο και βγήκαν και οι δύο χαμένες, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Στο 2' και στο 4' ο Μπερίσα είπε όχι σε σουτ του Ντιαμάντι, όπως έκανε και στο 28ο λεπτό σε πανέμορφο τακουνάκι του Ρολάντο Μπιάνκι. Η Μπολόνια συνέχισε να πιέζει και στο 31ο λεπτό το σουτ του Ντιαμάντι, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Λάτσιο.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Χριστοδουλόπουλου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 70' ο Κλόζε έχασε το άχαστο εξ επαφής. Έξι λεπτά μετά, ο Μπερίσα

είπε όχι σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο 83' το σουτ του Κονέ έξυσε το δοκάρι της Λάτσιο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Νατάλι, Τσερούμπν (72' Τσεχ), Γκάρικς, Πατζιέντζα, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μορλέο (80' Κριν), Ντιαμάντι, Μπιάνκι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Καβάντα, Μπιάβα, Λούλιτς, Ντίας, Καντρέβα (72' Έντρσον), Γκονζάλες (90' Oνάζι), Λεντέσμα, Ερνάνες, Άντερσον (46' Κεϊτά), Κλόζε.

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΠΑΡΜΑ: 0-3
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Χωρίς νίκη για 8ο συνεχόμενο ματς έμεινε η Λιβόρνο, που γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Πάρμα και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Πάρμα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπιαμπιανι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Πιτσίνι έχασε τον Παλαντίνο, που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 14ο λεπτό ο Μπενάσι προσπάθησε να βρει τον Πιτσίνι, αλλά ο Μιράντε βγήκε κι έδιωξε, ενώ στο 17' μετά από σέντρα του Άκουα, ο Παλαντίνο δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-0. Στο 42ο λεπτό ο Παουλίνιο εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, με τον Μιράντε να πέφτει και να διώχνει δύσκολα.

Στο 47ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε δυνατό σουτ του Σιλιγκάρντι, όπως έκανε και στο 58'. Στο 74ο λεπτό το σουτ του Γκρέκο από αριστερά, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 75' ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Έμερσον. Στο 82ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπάρντι να διώξει δύσκολα το σουτ του Παρόλο και στο 87΄η Πάρμα έφτασε στο 2-0 με τον Αμάουρι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αμάουρι με πέναλτι.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Πιτσίνι (76' Εμεγκαρά), Ρινάουντο, Έμερσον, Κετσερίνι, Μπαγιέ (62' Ντάνκαν), Μπενάσι, Λούκι, Μπιαγκιάντι (25' Σιλιγκάρντι), Γκρέκο, Παουλίνιο.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ρόζι, Μέντες, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Άκουα (76' Γκαργκάνο), Μαρκιόνι, Παρόλο, Μπιαμπιανί (69' Σανσόνε), Αμάουρι, Παλαντίνο (84' Παλέτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα