Πέρασε από Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

20:27 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ νίκησε με 3-0 σετ τους μαχητικούς Μακεδόνες μέσα στη Θεσσαλονίκη για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, η οποία ήταν η πρώτη για τον δεύτερο γύρο κι έτσι συνέχισε την καλή πορεία της.

Το ματς

Άσχημο και νωθρό ξεκίνημα πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ,

που έδωσε έτσι το δικαίωμα στους Μακεδόνες να ελπίζουν σε κάτι καλό και να βρεθούν μπροστά ακόμα και με 5 πόντους (18-13). Κάπου εκεί, όμως τα κορίτσια αφυπνίστηκαν και με ένα σερί 7 πόντων έκαναν την ανατροπή παίρνοντας το πρώτο σετ.
Στη συνέχεια, η Ένωση μπήκε με πολύ όρεξη και με καλή εικόνα κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα και να χτίσει μια σημαντική διαφορά (13-20), παρά την πίεση που δεχόταν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έτσι, έκανε το 2-0 στα σετ και έφερε το ματς στα μέτρα της.
Στο τρίτο σετ και με την ψυχολογία υπέρ των κοριτσιών της ΑΕΚ, τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολο. Οι «κιτρινόμαυρες» διατήρησαν τον καλό τους ρυθμό και με τις ίδιες επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες έκαναν το 3-0 στα σετ, παίρνοντας μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Τα σετ: 22-25, 13-25, 15-25.

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Δραγουμάνου , Τυφλιώρη, Καετάνο, Μηλοβιάνου, Βεργίδου, Μεταξά , Αναγνώστου -λ / Γιαννάκου, Παντελίδου.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου ,Γιόσοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα