Βλέπει Οσβάλντο η Γιούβε

16:42 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με τον πρώην επιθετικό της Ρόμα να είναι στο προσκήνιο.

Ο Οσβάλντο είναι σε «καραντίνα» από την Σαουθάμπτον μετά από αψιμαχία που είχε σε προπόνηση των «αγίων» με συμπαίκτη του και το μέλλον του στο βρετανικό σύλλογο κρίνεται ζοφερό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σαουθάμπτον το περασμένο καλοκαίρι, η οποία τον αγόρασε έναντι 15 εκατ. λιρών(18.5 εκατ.

ευρώ) από τη Ρόμα.

Σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, τόνισε: «Μας αρέσει ο Οσβάλντο και γνωρίζουμε πως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πριν κινηθούμε για την απόκτησή του, θα πρέπει να παραχωρήσουμε έναν από τους υπάρχοντες επιθετικούς μας».

Το καμπανάκι χτυπάει, πιθανότατα, για τον Μίρκο Βούτσινιτς. Ο 30χρονος Μαυροβούνιος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και η «βέκια σινιόρα» είναι έτοιμη να τον «βγάλει στο σφυρί». Το όνομά του είχε εμπλακεί, μάλιστα, σε σενάρια ανταλλαγής με τον Κολομβιανό μέσο της Ίντερ, Φρέντι Γκουαρίν, δίχως να υπάρξει τελικώς κάποια εξέλιξη.

Να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Οσβάλντο με τους «άγιους» λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί, επίσης, για την ισπανική Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα