ΝΟΤΟΣ | Με (Προμη)θέα την άνοδο

Μετά από ένα ομολογουμένως μέτριο ξεκίνημα, ο Προμηθέας έχει "ρολάρει" το τελευταίο διάστημα και εντυπωσιάζει με την πορεία του στον 1ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής.

Οι παίκτες της νεοφώτιστης ομάδας του Μάκη Γιατρά έχουν βρει τους ρόλους τους, στην επίθεση υπάρχει πλουραλισμός, στην άμυνα αλληλοκάλυψη και το αποτέλεσμα... εκρηκτικό.

Πλέον, οι Πατρινοί, οι οποίοι βρέθηκαν στις εθνικές κατηγορίες λόγω της απόσυρσης της περσινής πρωταθλήτριας στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Νίκης Προαστείου, καλούνται να διαχειριστούν σωστά τον τίτλο του φαβορί και το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παπάγο είναι κομβικό.

Με νίκη πραγματοποιούν σημαντικό βήμα προβιβασμού στη Β' Εθνική, ενώ η ήττα δεν θα είναι... καταστροφή, αλλά θα επιστρέψει στους διώκτες τους να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Η ποιότητα στο ρόστερ "ξεχειλίζει", η διοίκηση είναι από τις πλέον υγιείς και φερέγγυες στην κατηγορία και ο Προμηθέας έχει όλα τα φόντα να διακριθεί και από τη νέα σεζόν να αλλάξει επίπεδο. Ίδωμεν...

Keywords
Τυχαία Θέματα