Ρόις: Ανώτερη η Μπάγερν

16:36 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Καμία... αχίλλειο πτέρνα δεν έχει η Μπάγερν Μονάχου και για αυτό είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες γερμανικές ομάδες, υποστήριξε ο Μάρκο Ρόις.

Ο 24χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ βρέθηκε σε μια εκδήλωση της Puma και μίλησε στο αγγλικό «Goal.com» για όλα όσα αφορούν τον σύλλογο της Βεστφαλίας.

«Το έχω ξαναπεί! Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το γεγονός ότι η Μπάγερν κερδίζει τα πάντα αυτή την περίοδο. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δεν έχει κανένα αδύναμο σημείο και αυτό είναι

δύσκολο για κάθε αντίπαλο», τόνισε αρχικά ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε από το υπάρχων ρόστερ. Από την πλευρά της η Μπάγερν έχει την πολυτέλεια αυτή, όμως η ζωή συνεχίζεται και εμείς θα προσπαθήσουμε όσο πιο σκληρά γίνεται».

Στην συνέχεια ο Μάρκο Ρόις αναφέρθηκε και για την αποχώρηση του Μάριο Γκέτσε, αλλά και για την απομάκρυνση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το ερχόμενο καλοκαίρι:

«Φυσικά δεν είναι καλή είδηση να ακούς ότι δυο σημαντικοί παίκτες της ομάδα σου θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Μπάγερν Μονάχου. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εκείνη αποφάσισαν να πάνε εκεί. Ελπίζω να έχουμε νέους παίκτες σαν αυτούς»

Τέλος, ο 24χρονος Γερμανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Γιούργκεν Κλοπ και για την πετυχημένη καριέρα του στον σύλλογο της κοιλάδας του Ρουρ:

«Είναι ένας απίστευτος προπονητής και έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως στιγμής. Είναι επιτυχημένος με εμάς, αφού έχει κερδίσει δυο φορές την Bundesliga, μια φορά το κύπελλο και πέρσι φτάσαμε στον τελικό του Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα