Δεν γυρίζει Ιταλία ο Τσιρίλο

13:45 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στα 34 του έχοντας φτιάξει την δική του οικογένεια στην Ελλάδα, ο Μπρούνο Τσιρίλο δύσκολα βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει στην Ιταλία για να παίξει ποδόσφαιρο όπως παραδέχτηκε ο στόπερ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί προκειμένου να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb, ο Τσιρίλο αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην

Ιταλία τόνισε: "Είμαι τρία χρόνια στην Ελλάδα. Στην Ιταλία πέρασα τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, αλλά εδώ έχω παίξει σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Νομίζω είναι δύσκολο να επιστρέψω στην Ιταλία, είμαι 34 χρονών, καθώς σε αυτά τα χρόνια έχει αλλάξει η κατάσταση".

Για την νίκη και την πρόκριση επί της Τότεναμ, ο Ιταλός στόπερ δήλωσε: "Για μένα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Πρέπει, όμως, να δουλέψεις για να πετύχεις κάτι τέτοιο. Ήταν μία μικρή ικανοποίηση και για μένα, γιατί συμμετείχα στην επιτυχία του Λονδίνου, αλλά δουλεύω για να ξανακερδίσω τη θέση μου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Στην Ευρώπη έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ήμουν εκτός και αυτό ήταν απόφαση του προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου πηγαίνει τώρα καλά και θα δούμε τι θα κάνουμε".

Τέλος, ο Τσιρίλο μίλησε και για τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε λέγοντας: "Ασχολούμαι με τις ομάδες που πέρασα στην Ιταλία. Δεν περίμενα να έχει αυτήν την εξέλιξη η Ίντερ. Δεν πηγαίνει καλά, αλλά νομίζω ότι σε λίγο θα αλλάξει η εικόνα της και θα είναι πολύ καλύτερη. Περνάει μία όχι και τόσο εύκολη περίοδο, αλλά έχει όλη την ποιότητα για να επιστρέψει στην κορυφή. Η Σιένα κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, με ένα μεγάλο προπονητή. Η Λέτσε δεν έχει σταθερή απόδοση, ενώ υπάρχει και η Ρετζίνα που κάνει και αυτή εξαιρετικό πρωτάθλημα. Εγώ μαθαίνω για όλες τις ομάδες, γιατί η σκέψη μου είναι εκεί πολλές φορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα