Βενγκέρ: Πληρώσαμε τη συγκέντρωση στο πρώτο ματς

08:24 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ αποκλείστηκε ξανά στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη Μονακό αυτή τη φορά, με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως η ομάδα του πλήρωσε τη συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι όπου έχασε με 1-3.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε: "Κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε και συνολικά στο ημίχρονο το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει. Είχαμε πέντε καθαρές ευκαιρίες και νομίζω ότι ήμασταν και άτυχοι με μερικές διαιτητικές αποφάσεις στο πρώτο

ημίχρονο ειδικά.
Κάναμε το παιχνίδι μας. Η Μονακό δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην εστία. Παίξαμε στο μισό γήπεδο και η Μονακό αμύνθηκε μέχρι το τέλος. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι".
Ερωτηθείς για τη δήλωση του Περ Μερτεσάκερ πως η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή που προκρίθηκε, ο Βενγκέρ τόνισε: "Δεν αφήνω την απογοήτευσή μου να μιλάει τόσο πολύ. Και δεν πιστεύω ότι η Μονακό άξιζε να περάσει. Αν δείτε τα σουτ στην εστία στα δύο ματς, νομίζω ότι η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη ήταν αυτή που προκρίθηκε. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Κερδίσαμε απόψε και πληρώνουμε τη συγκέντρωσή μας στο πρώτο ματς. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι όλο και είναι τόσο απλό".

Διάβασε περισσότερα στο: Βενγκέρ: «Πληρώσαμε το πρώτο ματς» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα