Ο Ζαρντίμ πήρε εκδίκηση από τον Βενγκέρ

08:13 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο φινάλε του αγώνα του "Λουί Ντε", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντάλλαξε χειραψία με τον Αρσέν Βενγκέρ και εξήγησε πως το έκανε επειδή στο πρώτο παιχνίδι ο Αλσατός τεχνικός δεν πήγε να τον χαιρετήσει.
Μετά τη πρόκριση της Μονακό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τη μη χειραψία και απάντησε ως εξής: "Έφυγα από το γήπεδο γιατί στο πρώτο παιχνίδι πήγα να τον χαιρετήσω και αυτός δεν ήρθε. Η Μονακό έδειξε ότι διαθέτει αυτό που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον αντίπαλο της. Ένιωσα ότι δεν έπρεπε να τον χαιρετήσω".
Για

τη πρόκριση της Μονακό, ο Ζαρντίμ δήλωσε: "Νομίζω ότι την αξίζουμε απόλυτα. Εκμεταλλευτήκαμε τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι και τώρα, παρά την ήττα, σταθήκαμε από την ομαδική δουλειά που κάναμε στο γήπεδο. Ήταν το παιχνίδι όπως το περιμέναμε, πολύ έντονο. Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε τα δυο λάθη μας για να σκοράρει.
Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και έστειλα τρεις παίκτες να προθερμανθούν νωρίς γιατί έπρεπε να σκεφτούμε πως θα αντισταθούμε μέχρι το τέλος".
Ο Ζαρντίμ αναφέρθηκε και στα οφέλη της πρόκρισης: "Είναι αλήθεια ότι η ομάδα αυτή δεν είχε προγραμματιστεί για να φτάσει στα προημιτελικά, δεν υπήρχε προσδοκία να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες που έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να προκριθούμε. Σήμερα γιορτάζουμε γιατί η Άρσεναλ μάλλον δεν μας σεβάστηκε όσο έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι".
Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις προτιμήσεις του ως προς τον αντίπαλο στα προημιτελικά αλλά και για την ατμόσφαιρα στο "Λουί Ντε": "Η κλήρωση θα μοιάζει πολύ με τη προηγούμενη. Όλες οι ομάδες θα περιμένουν να πέσουν με εμάς. Όταν η Άρσεναλ έπεσε με τη Μονακό, μας έλεγαν ότι η πρόκριση είναι τελειωμένη. Έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τους παίκτες μου. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή απόψε. Μου αρέσει αυτό το γήπεδο όταν είναι γεμάτο, όμως θα ήθελα από τον κόσμο να βοηθάει την ομάδα περισσότερο. Ελπίζω πως θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα