«Βασίλισσα» στην Πόλη

23:51 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-6
Γήπεδο: Τουρκ Τέλεκομ Αρένα

Άλωσε την Πόλη η Ρεάλ, καθώς διέλυσε με 6-1 τη Γαλατασαράι.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ίκερ Κασίγιας έδιιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Φελίπε Μέλο, ενώ στο 15' ο Κασίγιας έδωσε τη θέση του στον Λόπεθ λόγο τραυματισμού, στο 17' ο Λόπεθ είπε όχι σε κεφαλιά του Μέλο, ενώ στο επόμενο λεπτό η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ρονάλντο και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ντι Μαρια

έφυγε λίγο άουτ. στο 29' ο Λόπεθ είπε όχι εντυπωσιακά σε ακόμη μια κεφαλιά του Μέλο, αλλά στο 3' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Ντι Μαρία έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Ίσκο, ο οποίος κατέβασε άψογα και με σουτ νίκησε τον Μουσλέρα.

Η «βασίλισσα» μπήκε αποφασισμένη στο 2ο μέρος και στο 54ο λεπτό ο Ντι Μαρία έβγαλε ακόμη μια όμορφη ασίστ προς τον Μπενζεμά, που ψύχραιμα πλάσαρε τον Μουσλέρα κι έκανε το 2-0. Η Γαλατά είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 48' σε κεφαλιά του Γιλμάζ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, αλλά στο 63' ο Ίσκο έστρωσε για τον Ρονάλντο που έκανε εύκολα το 3-0. Η Ρεάλ πίεσε κι άλλο και στο 66' ο Μπέιλ έκανε τη σέντρα και ο Ράμος έπιασε την κεφαλιά, με τον Μουσλέρα να αποκρούει. στη συνέχεια, ο Ρονάλντο μπήκε στη φάση κι έκανε το 4-0. Στο 81ο λεπτό ο Κριστιάνο έβγαλε τη σέντρα και ο Μπενζεμά από κοντά έγραψε το 5-0. Το μόνο που κατάφερε η γαλατά ήταν να μειώσει στο 84' με πλασέ του Μπουλούτ, αλλά στο 90' ο Κριστιάνο έκανε χατ τρικ με όμορφο γκολ του Κριστιάνο που χόρεψε τρεις αμυντικούς και με σουτ νίκησε τον Μουσλέρα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Νουνκό, Σεντζού, Έμπουε, Ινάν, Μέλο, Μπαϊράτ (62' Μπρουμά), Σνάιντερ, Ριέρα, Γιλμάζ (78' Μπουλούτ), Ντρογκμπά (46' Αμραμπάτ)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας (15' Λόπεθ), Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κεντίρα, Μόντριτς (72' Ιγιαραμένδι), Ντι Μαρία, Ίσκο (64' Μπέιλ), Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα