Γκέλα στη Δανία

23:44 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1
Γήπεδο: Πάρκεν

Στο 1-1 κόλλησε η Γιουβέντους με την Κοπεγχάγη και δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν.

Στο 5ο λεπτό ο Τέβες πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Πίρλο και βρήκε την μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 8' το σουτ του Γιόργκενσεν κόντραρε στον Ογκμπόνα και δε δυσκόλεψε τον Μπουφόν. Η Κοπεγχάγη αιφνιδίασε τη Γιούβε και άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, καθώς ο Μπένγκτσον εκτέλεσε το φάουλ ο Γιόργκενεσεν

πρόλαβε τον Κιελίνι μετά από κεφαλιά-πάσα κι έκανε το 1-0. δύο λεπτά αργότερα ο Βίλαντ πρόλαβε τον Τέβες σε μια φάση που ο Κόντε φώναξε για πέναλτι, ενώ στο 21' ο Βίλαντ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Κιελίνι κι ένα λεπτό μετά είπε όχι και σε σουτ του Πογκμπά. Στο 33' και στο 36' οι Τέβες και Πογκμπά αστόχησαν από καλές θέσεις.

Η Γιουβέντους αντέδρασε στην επανάληψη και στο 54' ο Πελούζο έκανε τη σέντρα και ο Κουαλιαρέλα με δυνατό συρτό σουτ, έφερε στα ίσα το ματς. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Κλαουντεμίρ έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Λιχτστάινερ στο 59'. Στο 61' ο Μέλμπεργκ έκοψε σωτήρια προ του Κουαλιαρέλα, ενώ στο 63' ο Ιταλός φορ αστόχησε από καλή θέση.

Οι Ιταλοί πίεσαν ως το τέλος αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Μπολάνος, Κλαουντεμίρ (84' Μπαργκαϊτέρ), Μπολάνιος (79' Τούτου), Γιόργκενσεν, Μπράατεν, Άντι (70' Γκίσλασον)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν. Ογκμπόνα, Μπαρτζάλι, Πελούζο (73' Ντε Τσέλιε), Μπονούτσι, Λιχτστάινερ (87' Ίσλα), Πίρλο, Βιδάλ, Πογκμπά, Κουαλιαρέλα (76' Τζιοβίνκο), Τέβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα