Έκανε πάρτι η Σίτι

23:44 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 0-3
Γήπεδο: Στρούντσοβι Σάντι Στάντιον

Σαν σίφουνας πέρασε από το Πλζεν η Σίτι, που διέλυσε με 3-0 την τοπική Βικτόρια και μπήκε με το δεξί.

Στο 7ο λεπτό ο Νάβας έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κόζατσικ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, ενώ στο 20' ο Χαρτ πρόλαβε τον Χόρβαθ. Στο 23' ο Κολάροφ έκανε τη σέντρα από αριστερά αλλά η κεφαλιά του Τζέκο

δεν ήταν καλή, ενώ στο 25' ο Αγκουέρο έκανε το σουτ με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της Πλζεν. Στο 30' ο Κομπανί έκανε λάθος γύρισμα και παραλίγο ο Μπακός να προλάβει τν Χαρτ.

Στην επανάληψη οι «πολίτες» μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό. Ο Αγκουέρο κράτησε όμορφα την μπάλα, έδωσε την κατάλληλη στιγμή για τον Τζέκο που από καλή θέση νίκησε τον Κόζατσικ. Η Σίτι συνέχισε να πιέζει και στο 51' το σουτ του Τζέκο πέρασε μόλις άουτ, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Τουρέ έκανε κίνηση από τα αριστερά προς τα μέσα και με τρομερό σουτ από 30 περίπου μέτρα, έγραψε το 2-0. Οι Άγγλοι πάτησαν κι άλλο γκάζι και στο 58' ο Αγκουέρο έκανε όμορφη ενέργεια και πλάσαρε ιδανικά τον κίπερ της Πλζεν για το 3-0.

ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Προχάζκα, Χέτζντα (67' Χουμπινκ), Ραϊτόρλα, Χοράβα, Χόρβατ, Κόβαρικ, Κόλαρ (67' Ντούρις), Μπάκος (84' Τεκλ), Πετρζέλα

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ Φερναντίνιο, Τουρέ (80' Γκαρθία), Νάβας (67' Μίλνερ), Αγκουέρο, Νασρί, Τζέκο (83' Νεγρέδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα