Στο ρελαντί οι Βαυαροί

23:38 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.- ΤΣΣΚΑ Μ.: 3-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Εμφάνιση αντάξιας μιας πρωταθλήτριας Ευρώπης πραγματοποίησε η Μπάγερν, που νίκησε εύκολα με 3-0 την ΤΣΣΚΑ και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν.

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Μπάγερν, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό, ο Αλάμπα εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ, ο Ακινφέεφ βρήκε λίγο την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει και το 1-0 ήταν γεγονός. Τρία λεπτά αργότερα οι Γερανοί έφτασαν κοντά στο 2-0, καθώς ο Μάντζουκιτς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ακινφέεφ, αλλά ο Ρώσος κίπερ του είπε όχι. Η ΤΣΣΚΑ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 12', με ένα σουτ του Μούσα που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 14' η κεφαλιά του Μάντζουκιτςείχε κι αυτή την ίδια τύχη. Στο 20ο λεπτό ο Ραφίνια έκανε όμορφη ενάργεια, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά, το πλασέ του Ριμπερί κόντραρε σε σώματα. Στο 37ο λεπτό η κεφαλιά του Μάντζουκιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Ακινφέφ, ενώ στο 41' ο Ρόμπεν έβγαλε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο 49ο λεπτό ο Ακινφέφ είπε όχι σε τρομερό σουτ του Ρόμπεν, αλλά στο 67' οι Αλάμπα, Ριμπερί και Ρόμπεν συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Ολλανδό να σταματάει άψογα και να νικά με πλασέ τον Ακινφέεφ, κάνοντας το 3-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Ρόμπεν (79' Σακιρί), Μίλερ, Κρόος (71΄Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Μάντζουκιτς (75' Πισάρο).

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Βιτίνιο (46' Τόσιτς), Ζούμπερ (77' Μιλάνοφ), Κάουνα, Μούσα (72' Μπαζέλιουκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα