«Τσίμπησε» βαθμό στα Πηγάδια

19:26 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δίκαιο είναι το ισόπαλο 1-1 με βάση την εικόνα που είχαν SKODA Ξάνθη και Λεβαδειακός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Πηγάδια. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, βρήκε απέναντί της την καλοδουλεμένη άμυνα του Λεβαδειακού και τον εξαιρετικό, σήμερα, Κυριακίδη. Μεγάλη ισοπαλία για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου σε μία έδρα που η Ξάνθη μετρά τρεις νίκες

σε πέντε αναμετρήσεις.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά ανήκουν στη Ξάνθη αφού είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες του Ουζουνίδη πίεζαν την άμυνα του Λεβαδειακού με κύρια αιχμή τους τον εκρηκτικό Βλαχοδήμο. Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν ανεπιτυχή με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Στα μέσα του πρώτου 45λέπτου ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το παιχνίδι αν και η Ξάνθη κατάφερε να σκοράρει ένα τέρμα με τον Μαρκόφσκι αλλά ο Κουκουλάκης σφύριξε επιθετικό φάουλ. Η σωστή αμυντική λειτουργία του Λεβαδειακού δεν επέτρεψε στη Ξάνθη να δημιουργήσει άλλη φάση στο πρώτο μέρος.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει κλειστή την άμυνά του με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να ψάχνει λύσεις από τον πάγκο, όπως και έγινε. Έπειτα από 10 λεπτά παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της και πίεζε ασφυκτικά τον Λεβαδειακό ο οποίος δεχόταν την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Η μπάλα «τιμωρεί» και όποιος χάνει τις ευκαιρίες δέχεται τα γκολ, έτσι έγινε και με στο συγκεκριμένο ματς αφού ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που σκόραρε στο παιχνίδι με πλασέ του Βασιλείου στο 74'. Η απάντηση από την SKODA Ξάνθη ήρθε εννιά λεπτά αργότερα με τον Μαρκόφσκι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από ωραία προσωπική ενέργεια του Μαρσελίνιο. Το ματς τελείωσε ισόπαλο με τον Γιώργο Παράσχο να βλέπει την ομάδα του να αποσπά έναν βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Βάλλας, Μπέρτος,Εντιμάρ,Κομεσίδης, Ντάνι, Μάνταλος (54' Μαρσελίνιο), Βασιλακάκης (71' Ντραμπιόν), Βλαχοδήμος, Πόι (64' Σουάνης),Μαρκόφσκι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Χαβιέ, Μελισσάς, Κόρμπος, Ζησόπουλο (90'+4' Μαχαίρας), Φαβάλι, Κοιλιάρας (76' Σάντσεζ), Βασιλείου, Ζουρούδης (43' Κουτσόπουλος)

Διαιτητής:Κουκουλάκης

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Σωτηρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα