«Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του ΟΣΦΠ»

18:40 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μίλησε Θανάσης Τσίγκας. Ο επιθετικός της Κέρκυρας τόνισε πως υπάρχει ένα αβαντάζ λόγω της κούρασης των «ερυθρολεύκων» από τα συνεχή παιχνίδια και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «Φαίακες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Nova ο έμπειρος επιθετικός των Κερκυραίων:

«Επέστρεψα μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα και θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα για να μπορέσω να βοηθήσω 100%

την ομάδα μου και να φτάσουμε στο στόχο που θέλουμε, να σώσουμε την κατηγορία και να μαζέψουμε περισσότερους πόντους. Πιστεύω πως η ομάδα το αξίζει», ήταν τα πρώτα λόγια του επιθετικού της Κέρκυρας.

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Το πρώτο συναίσθημα είναι πολύ ευχάριστο, που μπαίνει στο γήπεδο υγιής. Χρειάζεται χρόνος για να βρω ρυθμό μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως θα γίνει το συντομότερο δυνατό».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, υπάρχει ένα αβαντάζ λόγω κούρασης του Ολυμπιακού, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε γιατί τα περιθώρια για απώλειες βαθμών είναι ελάχιστα. Ακόμα και απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για την αλλαγή προπονητή: «Το σίγουρο είναι πως όλοι όσοι θα παίξουν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων. Πάμε πολύ καλά με τον προπονητή, υπάρχει όρεξη για δουλειά και ελπίζω να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα