Περιμένει δώρο από Τσέλσι

18:55 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΓΟΥΛΒΣ: 4-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία., η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Γουλβς και θέλει στραβοπάτημα της Σίτι τη Δευτέρα μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, προκειμένου να πλησιάσει την κορυφή.
Η Γιουνάιτεντ από το πρώτο λεπτό ήταν απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και είχε τη συντριπτική κατοχή τη μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Γουλβς. Τελικά η πίεση της Γιουνάιτεντ δεν άργησε να φέρει

καρπούς, καθώς οι Νάνι άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Οι αμυντικοί της Γουλβς δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τα μπάλα μετά από κόρνερ των «κόκκινων διαβόλων» και ο Πορτογάλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν και σε 2ο γκολ στο 27ο λεπτό. Ο Νάνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρούνεϊ με προβολή μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χένεσεϊ.
Οι «λύκοι» κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 47' με την κεφαλιά του Φλέτσερ μετά από σέντρα του Τζάρβις από τα αριστερά, ωστόσο η Μάντσεστερ πέτυχε το 3-1 στο 56'. Ο Βαλέντσια μπήκε από δεξιά έκανε τη σέντρα σουτ και ο Νάνι με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθάρισαν το ματς στο 62ο λεπτό, καθώς ο Βαλέντσια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Νάνι με όμορφο γυριστό σουτ έκανε το 4-1.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Έβανς, Φέρντιναντ, Εβρά (67' Φρίερς), Τζόουνς, Κάρικ, Βαλέντσια, Νάνι (77' Γιανγκ), Γουέλμπεκ (75' Μακέντα), Ρούνεί.
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Ζουμπάρ, Τζόνσον, Μπέρα, Γουόρντ, Χένρι, Ο'Χάρα (71' Χουντ), Έντουαρντς (32' Μιλιγιας), Τζάρβις, Φλέτσερ (77' Εμπάνς Μπλέικ), Ντόιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα